Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Leírás és Paraméterek

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 1 liter Flóraszept Otthon

Veszélyt jelző piktogramok:

Figyelmeztetés: Veszély

Figyelmeztető mondatok: Fémekre korrozív hatású lehet. Súlyos égési sérülést és szemkárosodást okoz. Nagyon mérgező a vízi élővilágra. Ártalmas a vízi élővilágra, hosszan tartó károsodást okoz.

Flóraszept Otthon fertőtlenítő hatású folyékony tisztítószer 1 literes kiszerelésben. A folyékony Flóraszept biztosítja a tökéletes higiéniát és tisztaságot nemcsak ruhaneműi, hanem egész háztartása számára. Aktív klórtartalma elpusztítja a kórokozó baktériumokat. Kitűnően alkalmazható WC-k, fürdőszobák és konyhai felületek higiénikus tisztítására. Kiváló fehérítő hatású. Irritatív, biocid.Ismerje meg a Flóraszept egyéb termékeit is! A fertőtlenítő hatású Flóraszept WC-tisztító segítségével könnyedén tarthatja a WC-t higiénikusan tisztán. A Flóraszept Konyhai Zsíroldó egyszerűen bánik el a konyhában előforduló zsíros szennyeződésekkel is. A Flóraszept Fürdőszobai Tisztítószer eltávolítja a fürdőszobai szennyeződéseket (például: a szappanlerakódásokat és a víznyomokat) és segít a vízkő eltávolításában is. Az A.I.S.E. önkéntes kezdeményezése a fenntartható fejlődésért.

  • Fertőtlenítő folyadék, amely elpusztítja a baktériumok 99,9%-át
  • Alkalmas konyhai és fürdőszobai felületek fertőtlenítésére
  • Kiválóan alkalmazható ruhák fehérítéhez
  • Kiválóan használható a háztartásban található nagyobb felületek, mint padlók, csempék és mosható felületek higiénikus tisztítására
  • Higiénikus tisztaság, kellemes illat

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 1000 ml Flóraszept Otthon termék, Biocidok alkalmazásakor ügyeljen a biztonságra! Használat előtt mindig olvassa el a címkét és a használati útmutatót!

Katalóguskód: 41189

Tartalma 1000 ml.

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 1 liter Flóraszept Otthon

Ár:
1.154 Ft (909 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó cikkszám: 1992
Elérhetőség: Előrendelhető
Szerezhető hűségpontok: 0
Gyártó: Flóraszept

Fertőtlenítő hatású tisztítószer 1 liter Flóraszept Otthon

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!