Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Irodai Tisztítószerek

Az iroda ahol mindennapjainkat töltjük, ezért fontos hogy folyamatosan takarítsuk, tartsuk rendben. Ehhez szeretnék egy pár terméket biztosítani. Legyen szó üveg, tükörtisztításról, Monitor kijelző tisztításról, matrica eltávolításról.

Miért kellene egy takarítás nehéz, lassú, sok fáradtságot igénylő legyen, ráadásul káros vegyszerekkel teli? A CLEANNE könnyen és tisztán dolgozik, ráadásul extra hatékony, hogy a takarítás ne kényszer, hanem élvezet legyen.
Ráadásul nem csak a szellőztetést, a gumikesztyűt vagy a nehézkes takarítást felejtheted el, hanem részese lehetsz a Zöld forradalomnak is, a CLEANNE-vel büszkén helyreállíthatod, amit az elmúlt évtizedekben elhibáztak.

Rendezés:
Nézet:

Mit is kell tudni a Cleanne termékekről: a Cleanne egy magyar szabadalommal ellátott magyar gyártású, természetes alapanyagokból előállított termékcsalád, ahol a fő cél olyan háztartási fertőtlenítőszerek létrehozása amelynek nincs egészség- és / vagy környezetkárosító hatása.  

Termékek legfőbb jellemzői: 

 - nem veszélyes keverékek,

- növényi hatóanyagúak,

- biológiailag lebomlik,

- nem irritatív,

- környezetbarát és emberbarát,

- tárolása 0-50 fok között!