Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Nyomtató - ha nem találja a keresett nyomtatót hívjon Minket, megtaláljuk a megoldást!


Nyomtató vasárlása esetén kérem gondolja át, hogy mire használná a nyomtatót!
Amennyiben otthon havi néhány oldalnyi dokumentum vagy fénykép kinyomtatására használná akkor a legjobb megoldás a tintasugaras nyomtató, precízen és lassan képes ellátni igényeit.
Azonban ha Önnek napi rendszerességgel több oldalnyi dokumentum kinyomtatása a célja akkor a lézernyomtató a megoldás, mely percenként több 10 oldal kinyomtatására képes.

Másik fontos dolog az üzemeltetés! Nem elég csak megvásárolni a nyomtatót hosszútávon üzemeltetni is kell, mire gondolunk - sok esetben kedvező áron lehet hozzájutni egy nyomtatóhoz, azonban mielőtt megveszi érdemes utánajárni, hogy az adott nyomtatóba mennyibe fog kerülni a kellékanyag - tonerek, patronok. Nem mindegy, hogy az adott tonernek, patronnak mennyi az ára, mennyi a nyomtatasi kapacitása, milyen gyakran kell cserélni. Tanácsunk minden esetben nyomtató vásárlása előtt hivjon Minket, Mi az Önnek megfelelő nyomtatót és ahhoz tartozó tonereket, patronokat fogjuk ajánlani!

Rendezés:
Nézet:
Előrendelhető
69.990 Ft
Előrendelhető
119.900 Ft
Előrendelhető
79.990 Ft
Előrendelhető
114.900 Ft
Előrendelhető
99.990 Ft