Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Kyocera Ecosys P2235DN Nyomtató

A Kyocera Ecosys P2235DN egy fekete-fehér lézernyomtató, amely kiváló minőségű nyomtatást és megbízható teljesítményt kínál. Itt van egy rövid áttekintés a Kyocera Ecosys P2235DN nyomtató fontos jellemzőiről:

  1. Nyomtatási sebesség: A Kyocera Ecosys P2235DN gyors nyomtatási sebességgel rendelkezik, akár 35 oldal per perc sebességgel, így ideális választás lehet irodai környezetekben.

  2. Kétoldalas nyomtatás: A nyomtató támogatja a kétoldalas nyomtatást (duplex), amely segít csökkenteni a papírfogyasztást és környezetbarát megoldást nyújt.

  3. Hálózati kapcsolat: A Kyocera Ecosys P2235DN beépített vezetékes hálózati kapcsolattal rendelkezik, lehetővé téve a hálózati megosztást és a nyomtatást különböző eszközökről.

  4. Magas felbontás: A nyomtató kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít akár 1200 x 1200 dpi felbontással, ami éles és részletgazdag nyomatokat készít.

  5. Papírkezelés: A Kyocera Ecosys P2235DN több papírtálca rendszerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi különböző méretű vagy típusú papírok egyidejű használatát.

  6. Kompatibilitás: A nyomtató kompatibilis különböző operációs rendszerekkel és nyomtatóvezérlőkkel, ami lehetővé teszi az egyszerű integrációt a meglévő informatikai rendszerbe.

  7. Tartósság: A Kyocera Ecosys sorozat híres a tartósságáról és hosszú élettartamáról, így hosszú távú megoldást jelenthet.

A Kyocera Ecosys P2235DN egy megbízható és hatékony lézernyomtató, amely ideális választás lehet irodai környezetekben, ahol gyors és minőségi nyomtatásra van szükség. A kétoldalas nyomtatás, a hálózati kapcsolatok és a papírkezelési lehetőségek hozzájárulnak a hatékony dokumentumkezeléshez és a kényelmes nyomtatáshoz

Rendezés:
Nézet: