Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

KYOCERA ECOSYS M2135DN MFP - TK1150 utángyártott toner

Az utángyártott tonerek olyan tonerek, amelyeket harmadik felek készítenek, és általában eredeti gyártók termékeivel kompatibilisek. A Kyocera ECOSYS M2135dn egy multifunkciós fekete-fehér lézernyomtató (MFP), és az utángyártott tonerek használata esetén néhány fontos dologra kell figyelni:

  1. Kompatibilitás: Az utángyártott TK1150 tonertereket olyan tonerekként készítik, amelyek kompatibilisek a Kyocera ECOSYS M2135dn nyomtatóval. Fontos ellenőrizni, hogy az adott utángyártott toner kompatibilis-e a konkrét nyomtatómodelljével.

  2. Költségmegtakarítás: Az utángyártott tonerek általában olcsóbbak, mint az eredeti gyártó tonerek. Ezáltal jelentős költségmegtakarítást érhet el a nyomtatási költségeken.

  3. Minőség: Az utángyártott tonerek jó minőségű nyomtatást biztosítanak, hasonlóan az eredeti tonerekhez. A szövegek élesek és a nyomatok tiszták lesznek.

  4. Tartósság: Az utángyártott tonerek általában jó tartósságot mutatnak, és sok oldalt képesek kinyomtatni egyetlen tonerkazettával.

  5. Figyelmeztetés: Az eredeti gyártók gyakran figyelmeztetnek arra, hogy az utángyártott tonerek használata esetén a nyomtató garancia érvényét veszítheti el. Mielőtt utángyártott tonert használ, ellenőrizze a gyártó garanciapolitikáját és mérlegelje azokat.

Az utángyártott TK1150 toner jó alternatívát jelenthet a Kyocera ECOSYS M2135dn nyomtatóhoz, mivel kiváló minőségű nyomtatást kínál és költségmegtakarítást eredményezhet. Fontos ellenőrizni a tonertermék leírását és kompatibilitását a nyomtatóval, mielőtt megvásárolná az utángyártott tonert, és mindig vegye figyelembe a garanciafeltételeket

Rendezés:
Nézet: