Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

EPSON ECOTANK L6550 SZÍNES TINTASUGARAS MULTIFUNKCIÓS NYOMTATÓ-T06C1,T06C2,T06C3,T06C4

Rendezés:
Nézet:

Ez a gyors, nagy kapacitású multifunkciós EcoTank alacsony oldalankénti költségeket garantál, minimális beavatkozással, hogy Ön időt és pénzt takaríthasson meg. 

Nyomtasson, szkenneljen, másoljon és faxoljon ezzel az egyszerűen használható EcoTank nyomtatóval, amely kivételesen alacsony lapköltséget biztosít. A feladatok gyorsan elvégezhetők a gyors nyomtatással és szkenneléssel, a két 250 lapos elülső tálcával, az 50 lapos hátsó papíradagolóval és az 50 lapos automata lapadagolóval. Nyomtasson bárhogy: mobilnyomtatással, Ethernettel és 10,9 cm-es, LCD érintőkijelzővel.
 

Ultragyors nyomtatás és szkennelés
Akár 25 oldal/perc

Rendkívül alacsony lapköltség
Gazdaságos, külső tintatartályos rendszer

Könnyen használható elülső tintatartály
Élvezze az egyszerű és problémamentes utántöltést a továbbfejlesztett tintapalackokkal

Mobil nyomtatás és csatlakoztathatóság
Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet és ingyenes mobilnyomtatási alkalmazások

Üzleti igényekre tervezve
Két darab A4-es méretű 250 lapos elülső tálca, 50 lapos hátsó lapadagoló, valamint A4-es 50 lapos automata lapadagoló

EcoTank L6550

3D nézet /Kiterjesztett valóság

Kattintson ide a 3D/AR nézet megtekintéséhez

Idekattintva beszkennelheti a QR kódot mobiltelefonjával, hogy saját környezetében nézhesse meg, kiterjesztett valóságban.

Média

slide 1 of 21,show larger image, ecotank l6550

slide 1 of 21,zoom in, ecotank l65501:30

slide 2 of 21,zoom in, ecotank l6550

Több munka kevesebb idő alatt

Előnybe kerülhet a gyors és hatékony nyomtatóval, amellyel az első oldal 5,5 másodperc alatt elkészül, és még az akár 25 lap/perces sebességre képes. A gyors kétoldalas nyomtatással és a nagy sebességű automata lapadagolóval a napi feladatokat is felgyorsíthatja.

Többfunkciós A4-es méretű EcoTank

Az L6550 vállalkozások számára készült, nyomtatási, szkennelési, másolási és faxolási lehetőségekkel. A funkciók kiválasztása egyszerű az LCD-kijelzőn.

Csak gazdaságosan

Spóroljon mindig, amikor ezen EcoTank nyomtatóval nyomtat, hihetetlenül alacsony lapköltséggel. Más nyomtatókkal ellentétben az EcoTank nagy tintatartályokkal rendelkezik, amelyekbe a tinta alacsony áron kapható.

Nincs elakadás

Az utántöltés minimalizálásával az EcoTank több ezer oldalt nyomtat utántöltés nélkül, míg a két 250 lapos elülső papírtálca és a kényelmes 50 lapos hátsó adagoló 550 lapos kapacitást kínál.

Nyomtatás szinte bárhonnan

Az EcoTank használatával egyszerűen nyomtathat mobiltelefonról, táblagépről és laptopról. A Wi-Fi és Wi-Fi Direct szolgáltatással dokumentumokat küldhet okoseszközökről az Epson iPrint alkalmazással.

Egyszerűen használható és megbízható

A nagy elülső tintatartályok feltöltése egyszerű a visszazárható, intuitív és cseppmentes tintapalackokkal. A készülékbe szerelt hőmentes PrecisionCore nyomtatófej gyors, minőségi, megbízható és hatékony, és a nyomtató élettartamáig szolgál.