Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

BROTHER HLL2372DN NYOMTATÓ- KELLÉKANYAG TN2411 / TN2421 UTÁNGYÁRTOTT TONER

A Brother HLL2372DN egy másik fekete-fehér lézernyomtató a Brother termékvonalában. Itt van egy rövid áttekintés a Brother HLL2372DN nyomtató fontos jellemzőiről:

  1. Nyomtatási sebesség: A Brother HLL2372DN lézernyomtató nagy sebességgel képes dolgozni, akár 34 oldal per perc nyomtatási sebességgel, így ideális választás lehet egy gyors munkatempójú irodában.

  2. Kétoldalas nyomtatás: A nyomtató támogatja a kétoldalas automatikus nyomtatást (duplex), amely segít csökkenteni a papírfogyasztást és kényelmesebb dokumentumkészítést tesz lehetővé.

  3. Hálózati kapcsolat: A Brother HLL2372DN beépített vezeték nélküli és vezetékes hálózati kapcsolattal is rendelkezik, lehetővé téve a könnyű hálózati megosztást és a mobil nyomtatást.

  4. Magas felbontás: A nyomtató kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít akár 2400 x 600 dpi felbontással, így éles és részletgazdag nyomatokat készít.

  5. Papírkezelés: A Brother HLL2372DN több papírtálca rendszerrel rendelkezik, ami lehetővé teszi különböző méretű vagy típusú papírok egyszerre történő használatát. Emellett képes egyetlen lapot is manuálisan betölteni.

  6. Kompatibilitás: A nyomtató kompatibilis különböző operációs rendszerekkel és nyomtatóvezérlőkkel, ami lehetővé teszi az egyszerű integrációt a meglévő informatikai rendszerbe.

A Brother HLL2372DN egy hatékony és megbízható lézernyomtató, amely alkalmas irodai környezetekben és otthoni felhasználásra is. A kétoldalas nyomtatás, a gyors sebesség és a hálózati kapcsolatok lehetővé teszik a hatékony dokumentumkezelést és a kényelmes nyomtatást.

Nincs megjeleníthető termék.