Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

BROTHER HLL2352DW NYOMTATÓ- kellékanyag TN2411 / TN2421 utángyártott toner

A Brother HLL2352DW egy fekete-fehér lézernyomtató, amely számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik. Itt van egy rövid összefoglaló a nyomtató fontos jellemzőiről:

  1. Nyomtatási sebesség: A Brother HLL2352DW egy gyors nyomtató, amely akár 36 oldal per perc sebességgel képes nyomtatni, ami ideális lehet irodai környezetekben vagy otthoni használatra is.

  2. Kétoldalas nyomtatás: Ez a nyomtató támogatja a kétoldalas nyomtatást, amely lehetővé teszi a papírfelhasználás csökkentését és a kényelmes dokumentumkészítést.

  3. Hálózati kapcsolat: A Brother HLL2352DW beépített vezeték nélküli kapcsolattal rendelkezik, így könnyen csatlakoztatható vezeték nélküli hálózathoz vagy mobil eszközökhöz. Ez lehetővé teszi a hálózaton keresztüli nyomtatást, valamint a mobilalkalmazások használatát.

  4. Magas felbontás: A nyomtató kiemelkedő minőségű nyomtatást biztosít, akár 2400 x 600 dpi felbontással, ami éles és tiszta nyomtatást eredményez.

  5. Papírkezelés: A Brother HLL2352DW két párna nélküli tálca rendszerrel rendelkezik, így két különböző méretű vagy típusú papírtartály használható. Ezenkívül egyetlen lapot is manuálisan betölthet.

  6. Kompatibilitás: Kompatibilis számos operációs rendszerrel és nyomtatóvezérlővel, így könnyedén integrálható különböző környezetekbe.

Ez a Brother lézernyomtató egy sokoldalú és megbízható eszköz, amely alkalmas irodai és otthoni nyomtatási feladatokhoz egyaránt. Rugalmas funkcióival és gyors teljesítményével segíthet hatékonyabban kezelni a nyomtatási igényeket.

Nincs megjeleníthető termék.