Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

Az Epson nyomtatókellékek előnyei

Ha egy Epson márkájú nyomtatóval rendelkezünk, akkor tudjuk, hogy magasabb minőséget kapunk. Számos előnnyel jár az Epson márka és ezeket szeretnénk bemutatni Önnek.

 

Az Epson nyomtatók főleg a fotónyomtatásukról híresek és több modellel rendelkeznek, melyek mind arra hívatottak, hogy magas minőségű nyomatokat készítsenek a magas minőségű tintapatronokkal. Mindegyik nyomtató olyan funkciókkal rendelkezik, melyek kitűnővé teszik egy adott feladat tökéletes ellátására. Az Epson tintapatronok kiváló minőségű tintát tartalmaznak, melyek elengedhetetlenek egy kitűnő nyomat előállításához. Több típusú Epson nyomtató fajta van a piacon, ezek közül a leghíresebbek a Stylus, Color Stylus, Stylus Photo és a PictureMate.

 

Miért válasszunk Epson típusú tintasugaras nyomtató?

 

Az Epson tintapatronok technológiailag fejlettebbek, mint a piacon fellelhető többi tintapatron, mivel az Epson által kifejlesztett Smart Valve technológiával rendelkeznek. Ez az eljárás lehetővé teszi, hogy az átlagnál sokkal kisebb pontokban vigye fel a nyomtatófej a tintát a papírra, így sokkal élesebb, pontosabb és élethűbb színeket tud képezni a nyomtató.

 

Természetesen nem csak ez az egy előnye van, ha Epson nyomtatóval rendelkezünk. A fejlett technológia miatt, fotó minőségű nyomatokat is készíthetünk, ha megfelelő típusú modellt vásároltunk. Nem kell külön fotónyomtató laborba vinni negatívjainkat. A másik lényeges előny, hogy tovább megtartja a színeit a kinyomtatott tinta. Nem kell majd attól félnünk, hogy 1-2 év múlva elkezd fakulni, kopni a kép. Egy tanulmány kimutatta, hogy az Epson tintapatronokkal 30%-al többet tudunk nyomtatni, mint a hasonló árkategóriában lévő konkurens patronokkal. Ha ki is fogynánk a sok nyomtatás miatt, akkor sem kell az összes patront kicserélni, elég, ha csak a kiürültet vesszük ki, ezzel is akadályozva a pazarlást és a környezetszennyezést.

 

Mint láthatja, szinte tökéletes választás lehet egy Epson tintasugaras nyomtató. Kiváló nyomtatási minőség, hosszan tartó képszín és átlagon felüli patronkapacitás. Természetesen, ha ilyen előnyökkel szeretnénk nyomtatni, akkor jobban a zsebünkbe kell nyúlni, ha egy Epson nyomtatót vásárolunk. Szerencsére nem annyival drágábbak ezek a modellek, mint a konkurensek nyomtatói, de azért érezhető a különbség. Azonban, ha nem szeretnénk, hogy a jövőben aggódnunk kelljen a kinyomtatott kép minőségéért, vagy a tintapatronok épségéért, kapacitásáért, akkor mindenképpen Epson típusú nyomtatót és patront válasszunk.

 

Ha még jobban szeretne spórolni, ha esetleg kiürülne a patron, akkor nyugodtan kipróbálhatja az Epson utángyártott tintapatronokat, mivel közel ugyan olyan minőséget produkálnak, mint az eredetiek, csak sokkal költséghatékonyabban. További utángyártott tintapatron és utángyártott toner termékeinkért kattintson a linkre!

Íródott egy cikkünk, hogy melyik éri meg jobban, az eredeti, vagy az utángyártott nyomtatókellék. Ön szerint melyik?