Honlapunk azért használ Cookiekat, hogy fokozza az Ön által használt élményt. Honlapunk használatának folytatásával Ön hozzájárul a Cookie-k használatához. Adatvédelmi Szabályzat
Termékek Menü

A szállítmányozás jelentősége a 21. században!

Bizonyára már Ön is rendelt valamit az interneten, mely külföldről érkezik és lehetőleg meg is kapta azt. Természetesen nagyban eltérnek az időintervallumok attól függően, hogy honnan érkezik az árú, valamint milyen szállítási eszközzel, vagy eszközökkel végzik a szállítást. Sokan bele sem gondolnak, hogy hány ember munkája, valamint szállítási eszköz bevonása szükséges ahhoz, hogy a kívánt csomag a világ egyik pontjáról éppen Magyarországra jusson el. A szállítmányozás nélkül nagy bajban lennénk, de szerencsére a 21. századra már olyan fejlett lett ez az ágazat, hogy akár 2-3 nap alatt megkaphatunk egy megrendelt terméket, mely több ezer kilométerre van tőlünk.

A szállítmányozás kialakulása

A szállítmányozást már az ókorban is alkalmazták, mivel a kereskedők nem tudták megoldani, hogy a növekvő igényeket megfelelően kielégítsék, így olyan cégeket bíztak meg árujuk szállításával, akik megszervezték és lebonyolították a szállítást. Ezeket a cégeket ma már speditőr cégeknek, vagyis szállítmányozóknak nevezzük. Az infrastruktúra fejlődésével és bővülésével évszázadról-évszázadra új lehetőségek nyíltak meg a szállítmányozó cégek előtt, így egyre több árut tudtak megmozgatni és egyre rövidebb idő alatt eljuttatni azt a kívánt helyre. A mai világban már lehetőségük van a speditőr cégeknek légi úton, vízen, vasúton és közúton szállítani a portékát, így mindig úgy tudják kialakítani az ajánlatukat a megrendelőknek, hogy az a lehető legolcsóbb, legbiztonságosabb és leggyorsabb legyen. A megrendelő ezután választhat, hogy melyik konstrukció a számára a legmegfelelőbb. Általában két eset van, ha nagyobb utat kell megtegyen a szállítandó áru. Létezik az olcsóbb, de lassabb és a gyorsabb, de drágább út. A lassabb, de olcsóbb általában a vízi szállítást jelenti, mely akár több hétig eltarthat. A drágább út természetesen a légi szállítást jelenti, amikor is akár 2-3 nap alatt el lehet juttatni egy árut a világ egyik végéből a másikba. Csak a megrendelőn múlik, hogy melyiket választja a speditőr cég által javasolt megoldások közül. Sok cég azonban olyan horribilis árakon dolgozik, hogy azt nem tudja megfizetni a megrendelő, vagy egyszerűen nem foglalkozik kisebb méretű szállítmányokkal, éppen amire a megrendelőnek szüksége lenne. A Sky-Log Kft. azonban olyan konstrukciókat nyújt az ügyfeleinek, hogy utána nem kell másik céget keresniük. Mottójuk „a nagyok profizmusa a kicsik rugalmasságával”, ami tökéletesen illik a cégre.

Sky-Log Kft. szállítmányozás

Ha Ön egy megbízható speditőr céget keres, akkor a Sky-Log Kft. kiváló megoldás lehet a szállítmányozási feladatok megszervezésére és megoldására.

 

Tekintse meg széles utángyártott tintapatron, valamint utángyártott toner kínálatunkat!

Előző bejegyzésünkben a HP Laserjet P1102 nyomtatóról írtunk!